pátek 11. června 2010

AVATAR

Před asi půl rokem jsme se vydali do kina na "Ženy v pokušení". Nebylo jisté, zda seženeme lístky. U vedlejší pokladny byla obrovská fronta na film "Avatar". Nechápala jsem, proč? Honza zavtipkoval, že pokud nebudou lístky na Ženy, půjdem na Avatara. "Díky nechci, na žádný sci-fi se mi nechce,...."
Po půl roce jsem měla možnost shlédnout Avatara doma. Nechala jsem se přemluvit díky tvrzení, že naší švagrové Janě (Solnice) se to líbilo. "Hmmm, tak dobře, ale pokud se mi to nebude líbit, odcházím. Mám spoustu práce a 2 a půl hodiny je velká ztráta....."
Neodešla jsem. Nešlo to, byla to nádhera. Už velmi dlouho jsem nebyla z žádného filmu tak nadšená. Jediné na co jsem po skončení myslela, že to rozhodně musím vidět v 3D kině. Honzík domluvil operativně hlídání dětí u Zuzanky a vyrazili jsme do IMAXu na 3D Avatara. Byl to nádherný zážitek, něco tak dokonalého se jen tak nevidí. Je to nová dimenze filmu, propracované do nejmenšího detailu. Mohu jen doporučit. Nemá cenu na to koukat doma, stejně na to půjdete poté do kina :-)
Tímto se tedy přidávám do klubu Avatarmaniaků a velice se těším na další díly.

Na ukázku přikládám odkaz na píseň k Avataru.

čtvrtek 10. června 2010

Skok do reality



S velikou radostí oznamuji, že se Vendě dnes podařilo dokončit vysokou školu. Huráááááááá. Moc jí to přeji a tímto i moc gratuluji....

Vendy, možná to tak (hlavně ke konci) nevypadalo, ale doteď to byla procházka růžovým sadem.....

Vítej v klubu a taky v tvrdé realitě, paní inženýrko :-))