středa 17. března 2010

Přistižen při činu

Jak asi většina z Vás na vlastní kůži poznala, máme HLUČNÉ děti (po kom???). Myslím DOST hlučné.
Je tedy nad slunce jasné, že je-li doma klid, NĚCO se děje. Něco, co děti náramně baví, něco, na co se pekelně soustředí, ......něco, co není úplně správné, něco, co je nejlépe ZAKÁZANÉ.



Pro tentokrát jsem přistihla při menším činech Tobiáška. Toaletní papír je Tobiáškova velice oblíbená hračka, papírové kapesníčky v krabici jakbysmet. Krabici od "vánočních" perníčků IKEA u babičky taky poznal bezpečně. Doma v nich ale ještě nikdy nenašel perníčky...
Uvidím, co to bude příště. Dnes se mě Nikolka s nohou v pračce a jiskřičkami v očích ptala, jestli tam může vlézt? NEEEEEE!!!
Ona by se tam stejně nevešla....
.....Ale Tobík by mohl?!!!??

6 komentářů:

Helena řekl(a)...

No teda já nevím, ale za ty tři týdny, co jsem je neviděla, jsou nějak moc aktivní, nezdá se ti?
P.S. Prosím, začni dávat ten toaletní papír někam na zem...než mu uklouzne noha na prkýnku...

Eva řekl(a)...

Musím to na tom záchodě vše přesunout výš.... Pro začátek bude stačit zavírat dveře :-))

Pavla řekl(a)...

To je vtipný!! babi radí ulehčit Tobíkovi situaci, aby se dostal k papíru a matka bude přesunovat výš!!!:o)))
Co polička na záchodě? Na to tam místo máte, ne?

Eva řekl(a)...

Polička už je v hlavě, jen ji koupit. Látka na záclonku objednána:-) On ale normálně na papír dosáhne. Tohle ale byla situace, kdy mu došel a chytře si tam přisunul stupínek....

Postelec řekl(a)...

No teda.souhlasím s Helou,asi bude lepší nechat toaleták na zemi.Opravdu žasnu jak začíná být Tobík vynalézavý.asi jsem plno situací zapomněla z vlastní domáctnosti plných překvapení s malými dětmi a tím halasením.Hlavně aby se jim nic nestalo,musí poznávat a nevěřit všechno dospělým,to je jasné.

babča z Rokytnice řekl(a)...

Jo, jo, když jsou děti chytré po rodičích a navíc je v nich podporována fantazie a vynalézavost, není o překvapení nouze. Myslíš, že polička se záclonkou, zavřené dveře nebo odstranění stupínku to vyřeší? Když se bude Tobík chtít dostat ke svému oblíbenému toaleťáku, určitě si cestičku najde. Je to prostě šikula! Kde jsou ty časy, kdy se přemísťoval jen v mámině náruči?