čtvrtek 25. března 2010

Rej masek


Úterý se neslo ve znamení MASEK.

Nikča, si moc přála masku myšky domácí. Jak řekla, tak bylo a to asi za 5 minut :-)). Ha, není nad dobrý nápad. (Těch 5 minut jsem dost ocenila -  hlavně po noci strávené nad šitím voděodolné masky kočičky pro Julinku do plavání...aneb jak mamka říká, dobrovolnosti se meze nekladou :-)).
Zjišťuji, že masky vyrábím OPRAVDU RÁDA. Baví mě to, trošku si popřemýšlím a hlavně, myška domácí poslouchá na slovo, neodmlouvá a ochotně plní úkoly :-) . Jupíííí.
  
Tobík si na rozdíl od Nikolky ani žádnou masku nepřál, ale bohužel, byla mu přidělena. Vyfasoval masku od paní doktorky a to opět masku inhalační.
Moje představa (či toužebné přání), že "jarní" nemoc si děti už odbyli v únoru byla asi dost naivní. S 6-ti denní teplotou a hnusným kašlem padla první Nikolka, poté dokonce já a nakonec, a to nejhůř Tobík....
Když to shrnu:
Zatím co Nikolka se po nasazení masky stává lehce ovladatelnou, u Tobíka je efekt přesně opačný....

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Vůbec nestíhám komentovat, ale za masku děkujeme, foto dodáme u nás a dej sem ještě ten zamezovač šťourání se v nose :-).

Eva řekl(a)...

Zamezovač bude, dík za připomenutí :-)))

Helena řekl(a)...

No teda, já koukám... Chválím i Evičku,výborně, výborně! Pořád říkám, že matky na mateřské se prostě nudí... a potřebují nové impulsy.. a ejhle, u vás ty impulsy dodává Niki!
Myška je velmi povedená!!

A kdepak je "podvodní kočička"?
A "co" bude zamezovačem štourání??
Já to pro změnu nestíhám chápat...

Eva řekl(a)...

Jdu Vám ho tam šupnout :-)

Postelec řekl(a)...

Sleduji a reaguji později,za což se omlouvám,nejsem tak často na počítači,ale maska myšičky opravdu perfektní.A tak jste byli na karnevalu?????Nebo Evi že by krácení dlouhé chvíle???tomu nevěřím...vždyt to hlídání těch dětiček zabere času a do toho ty ,,obyčejné nemoce,,snad jedině že z toho úplně nezblbneš...

babča z Rokytnice řekl(a)...

Myška domácí je kouzelná, přímo "k sežrání". Jo, a Heleno, kdepak jsi pobrala, že se matky na mateřské dovolené nudí? To snad jen takové ty cuchty, co asi ani nevědí, jak k těm dětem přišly, co ty své děti šoupnou někam do ohrádky a nechají je, ať tam dělají, co chtějí. To ale v žádném případě není případ Tvých vnoučat! Obdivuji Evičku, jak to všechno dokáže stihnout a ještě se u toho nádherně usmívat.

Eva řekl(a)...

No v porovnání s mamčinou mateřskou je moje opravdu nůďo:-))) ALe konkrétně ta maska mi opravdu zabrala max. 5 minut....takže těžká pohoda....

Helena řekl(a)...

S tou "nudou" na mateřské dovolené (kdo to nazval "dovolenou"????) jsem to myslela trochu ironicky....
Ale fakt je, že nejprve člověk s jedním dítětem myslí, jak nic nestíhá a s dvěmi dětmi teprve zjišťuje, co měl s tím jedním času, ale neuměl si to zorganizovat...
A na druhou stranu - mateřská je hodně "jednostranná", člověk je vytržený od všeho a od všech a "práce" se mu zúží do velice velmi úzkého okruhu, takže si musí najít nějaký únik, aby se nezcvoknul... Však to, myslím, všechny dobře známe.. že ?!