pondělí 24. května 2010

Rozrůstáme se aneb řetězec navázán

Stalo se již u nás v rodině pravidlem, že každý rok přibude jedno vnouče. Tak to jde již od roku 2002. Minulý rok se tento řetězec zdánlivě ukončil. 
Ševčíkovi ale nelenili a před 14 dny vše dohnali. Narodila se jim krásná, zdravá dvojčátka: 
Emma a Viola. Moc je do naší rodinky vítáme a přejeme především zdraví, lásku, pohodu a houževnatost. (Podrobnější informace si můžete přečíst u Zuzanky.)

Pavlínka je borec, těhotenství i porod zvládla na jedničku. V telefonátu bezprostředně po porodech (obě rodila přirozeně) zněla jako by je zrovna pořídila v Tescu. Vilém zněl kapku hůře, ale smysl pro humor mu rozhodně nechyběl :-)
Dle posledních informací se mají čile k světu, velmi dobře prospívají a mají rekordní přírůstky. (Na místo minimálního přírůstku 100g za týden přibývají 320g a 389g)

Moc a moc gratulujeme a těšíme se na seznámení :-)))

8 komentářů:

Pavla řekl(a)...

Emča je "vysírací" jako Tereza a tak má menší přírůstek. Viola ví, že musí přidat, protože její porodní váha byla menší a tak se prostě snaží.
Jde na to s rozvahou, nikam nespěchá a v klidu si vypije "svoji koňskou dávku." Emča ta hltá, chrochtá, zakuckácá se, prdí u jídla a dělá pořád nějaké blbiny - celý tatínek.

Helena řekl(a)...

Já jen doufám, že to tak nehodláte praktikovat dál - s každým vynechaným rokem....

Jinak mrňavý holky jsou "zatím" velcí pokladi, jí a spí a obličeje umí už dělat jako ty větší holky...

Eva řekl(a)...

Takže Violka je jako Sárka a Emma jako Terezka. No hezký....To vysírací myslíš asi doslova, že? Nebo že by se již projevil první vzdor? :-))
Každá jinak, hlavně že přibírají. A ty už máš 40 kg ne?

Helena řekl(a)...

Myslíš jako že má Pavla navíc 40 kg... Charlie Babitt udělal vtip?
Ale jinak je to fakt legrační - jeden mrňous dělá bobek po každém jídle a furt zkoumavě kouká a pátrá očima, jako kdyby nás viděla (Emma), druhý si dává na čas, jí pomalu a furt spí (Viola). Asi se tak rozdělily.
P.S. Prostě se na ně přijeď podívat!

Pavla řekl(a)...

Vysírací myslím doslova - žádný vzdor se nekoná..

Jinak 40 kg asi ještě dlouho nehrozí. Babička, když přijela, tak první, co mi řekla bylo, že jsem děsně pohublá!! :o))))))
No, ale vzhledem k tomu, že jím 3 krajíce chleba na snídani a frekvence jídla je téměř totožná s frekvencí dětí (co 2 hodiny), myslím, že u mě žádný kolabs s nedostatku jídla nehrozí..:o))))

Pavla řekl(a)...

omlouvám se - v předchozím příspěvku mělo být kolabs Z nedostatku jídla.

Helena řekl(a)...

..anebo kolaps...

Postelec řekl(a)...

Hlavně Evčo Pavle za mě i od toho okruhu od Jirešů tady kolem Kostelce,Solnice,HK,Rokytnice mnoho pochvalných a uznalých komentářů za zrození krásných mrňátek.Holky si vedou zřejmě výtečně a když poslouchám naše dnes už větší dvojčátka ze Solnice tak asi si Pavli musí pořídit průtokové uši když začnou,ale je to legrace i když drobet navíc starostí...ale Pavli je borec...tak pevné nervy holky a zdravíčko,potom už nic nechybí,jen pro Viléma puška na tokající mládence...