sobota 30. října 2010

Nikolčin trenér je třída

V souvislosti s Velešínským půlmaratonem nesmím opomenout také dětský závod, kterého se zúčastnila Nikolka. Běžela spolu dalšími dětmi 150m. 

Moc se na to těšila. Já si dopředu nebyla jistá, zda budou soutěžit i tak malé děti a tak jsem jí raději nic neslibovala.... Ona mě ale stále přemlouvala a říkala: "Tobík chce, abych vyhrála a tak to zkusím....Že jo, Tobi" 



Závod se běžel během půlmaratonu, takže mám informace pouze zprostředkované. Nikolka nakonec skončila ve své kategorii 1. ze dvou:-)). Dostala pro ni velmi cenný Diplom (stále mi tvrdila, že dostala Duplo...) a blok na kreslení:-)

Sportu zdar :-)


7 komentářů:

Helena řekl(a)...

A Niki, tobě taky gratuluju!! Seš borec!
Nejsem si jistá, že bych ve větším tempu těch 150m uběhla.. nebo že by jo? Občas taky dobíhám autobus a pak se až na Hl.nádraží vydejchávám..
To seš, Niki, šikula, že ses do toho běhání takhle opravdově pustila!
Zdravím vás všechny, běžce, trenéry i pomocníky!!
Helena

Anonymní řekl(a)...

A roste nám tu mladá atletka :-). Vy jste se tam teda, holky ,rozjely!!
Škoda, že nezávodil Tobík, protože ten je jak na pérko:-).

Eva řekl(a)...

Příště by třeba mohl:-)...Jinak Nikolka dnes trénovala sprinterské rovinky u nás v bytě,na další závody:-)) Z chodby až ke schodům:-) Celých 9 m? :-))

Helena řekl(a)...

Niki, přijeď trénovat k nám, u nás budeš mít možná délší trať, myslím v bytě..

babča z Rokytnice řekl(a)...

Stejně jako Evičce, i Nikolce musíme zavolat 3x hurá!!!!!!!!! Jablko zřejmě nespadlo daleko od stromu. Takže kluci to mají u vás zřejmě už zpečetěné - Honzík bude za týlové zabezpečení a Tobík se ještě rozhodne, jestli bude příště za trenéra-povzbuzovače nebo za závodícího sparingpartnera. Nikolko, až přijedeš do Rokytnice, budeš tu mít k dispozici hned dvě tatě na trénování - krytou asi 20 m v průjezdu a venkovní asi 180 m i s mírným převýšením. Občerstvení během tréningu samozřejmě taky zajistíme :-)

Eva řekl(a)...

Ovšem to je luxusní nabídka:-)) Jinak Tobík je jasnej závodník.Co jsme přijeli,nehraje si na nic jiného než na závodění:-)))

Postelec řekl(a)...

Abych nezustala pozadu,nabizim Nikusce rovinku pred cinzakem v Kostelci,v byte spise beh pres prekazky.....a gratuluji k tak skvelemu vitezstvi